Je nejvyšší čas na změnu! Nenechávejte účetnictví na konec roku.

Ještě není pozdě! Předejděte zmatku, který s každým koncem roku přichází a nechte si již nyní zpracovat účetnictví Vašeho klubu.

Čas do ukončení výzvy:
Termín:
Od:
Do:
Místo:
Max. výše dotace:

Oblast podpory a podmínky podpory:

Všichni to známe a říkáme si: "Času dost. Na konci roku předám vše účetnímu a on mi to nějak poskládá." Ale co když ne? Co když tentokrát nebude mít čas? Stihnu včas vyřešit vyúčtování dotací?

Co si tenhle stres díky DOSPORTU.CZ ušetřit! Že to není možné? Ale je a můžete se do toho pustit s námi třeba hned. A jak na to? Stačí, když se nám ozvete skrze náš kontaktní formulář a obratem se Vám druhý den ozveme a probereme Vaše potřeby. Na základě toho Vám zpracujeme cenovou nabídku a můžeme se pustit do tohoto.

Jasně, kancelář máme v Kolíně, ale v dnešní době není pro nás nic problém. Rádi u Vás doklady vyzvedneme osobně nebo nám je můžete v elektronické podobě nahrát do našeho cloudového úložiště. A jaké jsou další výhody spolupráce s námi?

Vedle specializace v oboru, považujeme za naši velkou výhodu osobní vztah ke sportům jakéhokoli charakteru. Již několik let se pohybujeme ve sportovním prostředí, a k této práci tak přistupujeme s důkladností a precizností, neboť si uvědomujeme, že ke správnému chodu klubu je nutné mít finanční stránku plně pod kontrolou. 

A jaký vliv má správné vedení účetnictví na práci s dotacemi? Velký, zásadní. Každá dotace by měla být vedena v účetnictví odděleně, a proto všem našim klientům doporučujeme podvojné účetnictví. Protože se dnešní kluby neobejdou bez dotačních příspěvků, a my sami se zabýváme sportovním fundraisingem, nabízíme našim klientům v rámci spolupráce průběžné konzultace k čerpání dotačních titulů. Tím je možné ve spojení s průběžným účtováním rychleji na konci roku zpracovat výkazy potřebné k odevzdání vyúčtování dotací a daňového přiznání.

A jak by probíhala další spolupráce? Po zaúčtování všech dokladů, které byste nám předali, by další spolupráce probíhala na základě měsíčních intervalů, aby vše běželo jak po másle.

Zajímá Vás více? Ozvěte se nám!

Váš tým DOSPORTU.CZ