Trénujte a účtování nechte na nás!

Sportovní kluby v neziskovém sektoru jsou specifickou oblastí a správné vedení účetnictví je základem fungování úspěšného spolku. Pokud hledáte někoho, kdo by si vzal účetnictví pod svá křídla, jste tu správně!

Čas do ukončení výzvy:
Termín:
Od:
Do:
Místo:
Max. výše dotace:

Oblast podpory a podmínky podpory:

Od letošního roku nabízíme Vám, sportovním klubům, kromě dotačního poradenství, také VEDENÍ ÚČETNICTVÍ.

Jaké vidíme výhody ve spolupráci s námi?

Vedle specializace v oboru, považujeme za naši velkou výhodu osobní vztah ke sportům jakéhokoli charakteru. Již několik let se pohybujeme ve sportovním prostředí, a k této práci tak přistupujeme s důkladností a precizností, neboť si uvědomujeme, že ke správnému chodu klubu je nutné mít finanční stránku pod kontrolou. Sportovní kluby v neziskovém sektoru jsou specifickou oblastí a správné vedení účetnictví je základem fungování úspěšného spolku. Víme, že dění ve sportovních klubech je založeno na dobrovolnosti, nadšení a lásce ke sportu. O to více je třeba hospodářskou činnost nepodcenit. Rádi budeme ti, kteří vám to v této podstatné, byť méně oblíbené stránce, ulehčí.

Jak se sportovními kluby spolupracujeme?

S kluby spolupracujeme na základě měsíčních intervalů a jsme pro ně maximálně k dispozici. Předání dokladů probíhá buď prostřednictvím osobního setkání, nebo online formou tak, jak si to klient stanoví. V první řadě nám jde o pohodlí našich zákazníků, a proto dbáme především na jejich potřeby.

Jaký vliv má správné vedení účetnictví na práci s dotacemi?

Velký, zásadní. Každá dotace by měla být vedena v účetnictví odděleně a proto všem našim klientům doporučujeme podvojné účetnictví. Protože se dnešní kluby neobejdou bez dotačních příspěvků, a my sami se zabýváme sportovním fundraisingem, nabízíme našim klientům v rámci spolupráce průběžné konzultace k čerpání dotačních titulů. Tím je možné ve spojení s průběžným účtováním rychleji na konci roku zpracovat výkazy potřebné k odevzdání vyúčtování dotací a daňového přiznání.  

A jak je to s cenou za naše služby?

Cenové tarify našich služeb začínají již od 660 Kč měsíčně a jsou stanoveny počtem účetních položek za rok. Rádi Vám v případě zájmu zpracujeme cenovou nabídku, abyste se mohli rozhodnout, zda našich služeb využijete.

Chcete se o vedení účetnictví pro sportovní kluby dozvědět více? Neváhejte nás kontaktovat skrze kontaktní formulář, popřípadě na telefonním čísle 774 688 580.